Kosten

Huiswerkbegeleiding van Askthem is vanwege de unieke begeleidingsformule aanmerkelijk goedkoper dan reguliere huiswerkbegeleiding.Bij aanmelding van minimaal 5 leerlingen van dezelfde school en hetzelfde leerjaar bedragen de kosten € 50,00 per leerling per maand. Hiervoor krijgt uw zoon of dochter de beschikking over 2 uur live on line huiswerkbegeleiding per dag, vijf dagen in de week. Een tutor is via een live videochat beschikbaar om vragen te beantwoorden of uitleg te geven. Daarnaast krijgen de deelnemers 24 uur per dag toegang tot het huiswerkarchief van Askthem, dat vol zit met vragen, antwoorden en oefeningen. Deze zijn zowel in tekst als in videobestanden beschikbaar. Hier kunnen leerlingen dus eerder gestelde vragen van medeleerlingen en uitleg raadplegen om hun huiswerk te maken.

Voor de leerlingen uit het tweede leerjaar van het Gymnasium Beekvliet zijn deze kosten niet van toepassing.

Ook 1 op 1 bijles via Askthem is beter betaalbaar dan privéles op locatie. Op aanvraag kan er een afspraak worden gemaakt voor 1 op 1 begeleiding via een aanpak die het beste bij de leerling past. Via probleemgestuurde bijles wordt uw kind thuis, achter de eigen computer persoonlijk begeleid.  Deze extra 1 op 1 begeleiding kost €10,00 per ½ uur.

Askthem is van mening dat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen om te slagen voor hun eindexamen. Kosten mogen geen drempel zijn voor ouders om hun kind te laten deelnemen aan Askthem. Dit betekent dat kinderen van ouders met financiële beperkingen een beroep kunnen doen op de Askthem stimuleringsregeling. Deze regeling voorziet erin dat deze kinderen toch kunnen gebruikmaken van Askthem. Voor details over deze regeling kunt u contact opnemen met de decaan of coördinator van de school.